За нас

Кои сме ние ...

MAТTERRA е продукт на матраци ТЕД.

Марката матраци ТЕД убедително заема позицията на лидер на българския пазар. През годините фирмата производител е доказала своите високи стандарти за качество и грижа за клиента. Всички модели матраци, предлагани на българския и експортните пазари, се произвеждат във фабриката на матраци ТЕД.

Производството на матраци ТЕД се разполага в една от най-модерно обзаведените фабрики в Европа – внедрени са всички последни постижения на технологиите в тази индустрия и чисто нови производствени линии. Капацитетът на фабриката е един от най-големите на континента.

Ние се стремим непрекъснато да се развиваме и виждаме TED като успешен международен бранд. Вярваме, че най-добрите иновации за подобряване на живота,тепърва предстоят и сме сигурни, че ще бъдем част от тях.

 

Какво правим ...

Фирмата произвежда широка гама модели от различен тип: матраци с бонелни пакети, с пакети от индивидуално пакетирани пружинки, латексови, дунапренови и други, с цел да удовлетвори различните нужди и предпочитания на своите клиенти. Паралено под марката ТЕД се произвеждат и серия продукти за цялостното обзавеждане на спалнята: легла, спални комплекти, олекотени завивки, изделия от гъши пух, шалтета, стелки и др.

За всички свои продукти ТЕД гарантира поддържането и съблюдаването на стриктни стандарти за качество и прецизност на изработката. Много от продуктите са преминали тестове и са сертифицирани с индивидуални продуктови сертификати от престижни лаборатории и сертифициращи органи.

Фирма ТЕД е отговорна към околната среда и нашето общо чисто бъдеще, като за това инвестира в и използва рециклиращи технологии.

Грижата за хората и природата са сред нашите водещи приоритети!