Matterra

MATTERRA е най-висок клас модел матрак с вътрешна конструкция пакет от.индивидуално пакетирани пружинки. Той осигурява изключителен комфорт на тялото благодарение на този пакет от независимо движещи се пружини, който допълнително е покрит от двете страни със специална ергономична пяна. Тази полиуретанова пяна (memory foam) има свойството да “помни” и се променя в зависимост от формата на тялото и неговите движения.

MATTERRA има богата и луксозна прошивка от двете страни, с уникален дизайн на спирали с дълбок релеф.

Продукта се предлага на българския пазар опакован в луксозен калъф от нетъкан текстил с цип, обозначен с логото на марката.

 

 

 

MATTERRA премина успешно през няколко теста в признати и уважавани лаборатории в Европа и получи няколко сертификата, най-важните сред тях:

 

 

      

Структура на матрака:

1. Плат за матраци 

2. Силиконова вата

3. Полиуретанова пяна

4. Spunbond

5. Полиуретанова пяна с “запомнящ” ефект

6. Spunbond

7. Индивидуално пакетирани пружинки Pocketed spring unit в spunbonded материал (267 springs/ m2)
8. Spunbond

9. Полиуретанова пяна с “запомнящ” ефект

 

Действието на Matterra

От древни времена хората разбирали, че Земята оказва различни влияния върху тяхното физическо и емоционално състояние. Ето защо, древните цивилизации определяли места със силно положително енергийно действие, които предпочитали за обитаване и изграждане на техните храмове и такива със силни отрицателни енергийни въздействия, които избягвали.

С годините много от знанията на древните са се изгубили, но други са били изследвани и доразвити от науката. Днес, на науката е известно, че съществуват области с анормално проявление на физичните свойства на атмосферата, хидросферата и литосферата.

Основните теории за магнитните полета, разположени в земната кора и активизирани от земното ядро са разработени от учените Хартман и Кюри. Мрежата на Хартман съществува по цялата Земя и представлява правоъгълник със страна 2m в посока север–юг и 2,5m в посока изток-запад. Най-силно излъчване имат пресечните точки на страните му - едната точка е с положителен заряд, а другата - с отрицателен, като и двете са неблагоприятни за човека. Излъчването влияе вертикално и на най-високите етажи в сградите.

Същото вредно влияние имат и подземните води. Най-неблагоприятна е ситуацията при която точка от мрежата на Хартман попада върху леглото или работното ни място, и в същото време има съвпадение с наличие на подземни води.

Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени, нервни, често боледуват. Смята се, че голям брой от заболяванията се дължат на влиянието на мрежата на Хартман. Вероятността от тежко боледуване и спад в енергийния статус се увеличава с броя на годините, в които спим или работим над такава пресечна точка, както и от съвпадението на такава пресечна точка с подземни води.

Ние, като водещ производител на матраци, концентрирахме усилията си в разработването на продукт, с който да предложим разрешаване на проблема с времето, което хората прекарват в сън и почивка. Разработихме матрака MATTERRA с вградена защита срещу геопатогенните влияния върху здравето на човека. Тази защита е с определена структура и действие, което разсейва в концентрична зависимост вредните влияния в страни от повърхността на матрака. По този начин MATTERRA осигурява най-благоприяните за здравето и енергията на човека условия за сън.

 

Нашата философия е концентрирана върху човека